Rashu Hiyaa Guesthouse

Male Atoll, Maldiverna Flagga - Maldiverna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Restaurant
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • Balcony
  • Television
  • Safetybox

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Bor du på Rashu Hiyaa vid havet i Dhiffushi, har du nära till Meeru Beach och Meeru House-revet. Detta pensionat ligger relativt nära Meeru Corner, dykplats och Ashdoo Rock.

Känn dig som hemma i ett av de 18 luftkonditionerade rummen med minibarer och LCD-tv. Rummen har privata balkonger. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen.

Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Hotellet har även ett picknickområde och utomhusgrill. Gäster kan enkelt hoppa på hotellets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 22.00 mi.

Du kan äta lunch och middag på pensionatets restaurang Rashu Raha, som specialiserar sig på internationell gastronomi. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07:00 till 09:00.

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift (tillgänglig dygnet runt).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider