Scandic Lerkendal

Trondheim, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger i centrala Trondheim.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 396 rökfria rummenna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, ett TV-rum, 17 Konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I alla rum finns strykjärn med strykbräda, en TV-apparat, ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även 38 rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider