Scandic Nidelven

Trondheim, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Trondheim (TRD): 31.2 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 300

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger i Trondheim hjärta. Flygplatsen Trondheim - Vaernes (TRD) ligger 31 km från boendet.

De 343 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har även en rad affärer. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 18 rum till förfogande.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även 18 rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, skidåkning, gym och gymnastik.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider