Quality Hotel Expo

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Nightclub
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN

Distans

  • Distance city: 10300m

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Oslo. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär en km från stranden.

Boendet hälsar gästerna välkomna till ett fyra-våningshus med sammanlagt 301 rökfria rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Till hotellets serviceutbud räknas tvättservice. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en platt-TV med kabelanslutning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Hotellet tilltalar även vattensportutövare med kanotpaddling, snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Ett wellnessområde med en bastu finns i huset. De små hotellbesökarna kan roa sig på miniklubben.

På boendet finns en restaurang, en matsal och ett café. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider