Christiania Teater Hotel

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 55.2 km (45 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 1100

Hotellbeskrivning

Hotel Christiania Teater ligger centralt i Oslo, ett stenkast från Karl Johans gate och en 11 minuters promenad från Aker Brygge. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,2 km från Oslo Spektrum och 2,6 km från Color Line Terminalen.

Boendet har 102 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen boendet, samt luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och en middag á la carte.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider