Scandic Fornebu

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Suitable for children
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Utomhuspool

Distans

  • Distance city: 10500m

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för sportiga och aktiva turister och familjer, i Sandvika, i närheten av en strand.

Boendet har 334 rökfria rum. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Det luftkonditionerade huset förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, tvättservice, 18 Konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, ett strykjärn med strykbräda, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Ett de 30 rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Till de olika fritidsmöjligheterna på hotellet hör stavgång, gym, gymnastik och vandring samt beachvolleyboll, golf och vindsurfing från externa leverantörer. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns ett café och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider