Smarthotel Oslo

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Smarthotel Oslo placerar dig mitt i Oslo, med tio minuters promenadväg till Karl Johans gate och Kungliga slottet. Detta hotell ligger 1,5 km från Aker Brygge och 2,1 km från Oslos operahus.

Boendet som erbjuder 256 rum befinner sig i en byggnad med åtta våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. På rummet finns det ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Gym blir organiseras av tredjehandsparter.

Det finns ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider