Scandic Vulkan Hotel

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 49.6 km (43 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Smoke-free
  • distance_city: 1200

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för familjer, i Oslo centrum, ca. sex km från stranden. I närheten finns en rad affärer.

För gästerna står hela 149 rökfria rum, till förfogande. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För små gäster finns dessutom en skojig lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de sex konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka 15 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och spa. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal och ett café. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider