Thon Hotel Terminus

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gardermoen (OSL): 49.1 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Oslo. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär 1,6 km från stranden. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 100 m från boendet.

Huset hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 130 rum och en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, tvättservice och fyra Konferensrum. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum, 154 rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en rökfri restaurang och en matsal. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider