Anker Hotel

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • A/C
 • Flygplats Gardermoen (OSL): 48.6 km (42 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar
 • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig i centrala Oslo. Under vintern är orten mycket omtyckt för såväl sina pister fem km bort, som för längdspåren fyra km. Under sommaren inbjuder stranden som nås inomfem km. Till flygplatsen Oslo (OSL) är det 45 km.

De 12 lägenheterna, de 100 enkelrummen och de 152 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 13 våningsplan och nås lätt med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice och en frisör. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, minigolf, fiske, kanotpaddling, skidåkning, gym och spa.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider