Thon Hotel Harstad

Harstad, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Evenes (EVE): 44.4 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger mitt i Harstad hjärta. Boendet har mycket goda förbindelser till kollektivtrafiken, med anslutningar inom 300 m.

Huset som erbjuder fyra sviter, åtta enkelrum och 129 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling och dykning. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bowling och squash.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider