First Breiseth

Lillehammers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 170m

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i centrala Lillehammer. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Boendet som erbjuder 89 rum befinner sig i en byggnad med fyra våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek, rumservice och tre Konferensrum står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja hotellet faciliteter, inklusive trädgården. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Till utbudet hör även flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, en bastu och solarium.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. I hotellet serveras också vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider