Thon Hotel Saga

Haugesund, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Haugesund (HAU): 13.4 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Haugesund. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär 500 m från stranden.

På detta boende står 107 rum till förfogande för gästerna. Här finns både en hiss och en reception. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I boendet finns en tidningskiosk. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, gym och aerobics.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider