Clarion Collection Hotel Amanda

Haugesund, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Haugesund (HAU): 14.2 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Clarion Collection Hotel Amanda ligger i hjärtat av Haugesund, ett stenkast från Haugesund Tourist Information och en 6 minuters promenad från Vangen. Detta hotell ligger 0,7 km från Haugesunds stadshus och 2,9 km från Haraldshaugen.

Boendet har 102 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I rummen ligger dagstidningen redo. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, minigolf och ridning. Boendet erbjuder gym, bordtennis, dart, squash och gymnastik. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan bastu och solarium, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider