Scandic Parken

Ålesund, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Ålesund (AES): 17.5 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger ett par minuters promenad från centrum Alesund. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

De 197 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på nio våningar och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 15 rum till förfogande.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även 13 rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, aerobics och en bastu.

På boendet finns ett café och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Dieträtter, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider