Quality Hotel Waterfront

Ålesund, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Ålesund (AES): 18.2 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 300

Hotellbeskrivning

Quality Hotel Waterfront Alesund ligger mitt i Ålesund, på fem minuters gångavstånd från både Ålesunds kyrka och Jugendstilsenteret. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,7 km från The Fisheries Museum och 0,8 km från Ålesund museum.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 180 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, gym och aerobics.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Dagligen serveras frukost och en lunchbuffé.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider