Radisson Blu Atlantic

Stavanger, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Stavanger (SVG): 14.3 km (16 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien ligger en kort promenad från centrum Stavanger. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 200 m från boendet.

Huset som erbjuder 360 rum och fem sviter befinner sig i en byggnad med 13 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I hotellet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 12 konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med fiske, gym, aerobics, spa och en bastu.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider