Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Stavanger, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Stavanger (SVG): 14.5 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger i hjärtat av Stavanger, ett stenkast från Valbergtårnet och en 3 minuters promenad från Valbergtårnet (vakttorn). Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,3 km från Stavanger Sjøfartsmuseum och 0,4 km från Gamle Stavanger.

Boendet har 111 rökfria rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett centralstyrt värmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi. I badrummet finns en dusch och hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics och skönhetssalong.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider