Scandic Torget Bergen

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 18.2 km (22 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotellbeskrivning

Hotellet har ett förträffligt läge för såväl affärsresenärer som för familjer, med dess placering i centrala Bergen. Flygplatsen Bergen (BGO) ligger på ett avstånd av 20 km.

173 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För parkering står ett garage till förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Ett de 12 rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, stavgång, gymnastik, en bastu och solarium.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider