Clarion Collection Hotel With

Tromsø, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Tromsø (TOS): 6.5 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Clarion Collection Hotel With ligger i hjärtat av Tromsø, ett stenkast från Tromso Catholic Church Var Frue Kirke och en 4 minuters promenad från Nordnorges konstmuseum. Detta hotell ligger 0,3 km från Nordnorsk Kunstmuseum och 0,3 km från Andreas Aagaard House.

Boendet har 76 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I rummen ligger dagstidningen redo. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Hotellet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan bastu och ångbad, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider