Marmaris Bay Resort by MP Hotels

Marmaris, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd till centrum: 10 km
  • Pool
  • Distance Centre: 10km

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Marmaris Bay Resort by MP Hotels är ett vackert hotell som ligger i Adaköy, omgivet av tallskog och det kristallklara havet. Hotellet är ett självklart val för par utan barn som planerar att tillbringa sin semester med att koppla av och njuta av solen i gröna, frodiga omgivningar. Hotellet består av flera mindre byggnader i ett skogsliknande område och man kan räkna med att behöva gå en bit för att komma till restaurang- och poolområdet.

Hotellet erbjuder ett härligt poolområde med utsikt över havet och härifrån finns direkt tillgång till hotellets egen strand. Vill ni njuta av en härlig stund kan vi varmt rekommendera ett besök på SPA-centret, med allt från hamam och jacuzzi till massage och olika skönhetsbehandlingar (alla behandlingar i SPA-centret mot avgift). För den aktiva finns det många möjligheter att hålla sig i form: vattensportaktiviteter (mot avgift), tennis, bordtennis och gym är bara några av aktiviteterna som hotellets gäster kan dra nytta av. Dessutom organiserar hotellets underhållningsteam dagaktiviteter och kvällsunderhållning.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider