Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gardermoen (OSL): 55.8 km (47 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet har ett förträffligt läge för affärsresenärer, med dess placering i centrala Oslos.

Hotellet som erbjuder 22 juniorsviter, 76 enkelrum och 52 dubbelrum befinner sig i en byggnad med åtta våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För hemtrevliga temperaturer finns ett golvvärmesystem installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. På rummet finns det en minibar. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och 150 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

På boendet finns en frukostsal, ett café, en bar och en pub. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider