Trendy Lara

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2016
  • transfer_time: 30 minuter
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta/parkett
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card: Visa, EuroCard, MasterCard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 674

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lyxigt familjehotell nära flygplatsen
Trendy-kedjan har mer än 20 års erfarenhet med flera olika framgångsrika hotell, och Trendy Lara är det nyaste tillskottet i familjen, som slog upp portarna 2016. Säkra din plats på detta trendiga familjehotell, endast en halvtimmes transfer från flygplatsen.

Hotellet har ett unikt läge, omgivet av tallar och precis intill en flod som flyter ner till stranden. En tvåminuters båttur tar dig till stranden där sanden är mjuk och gyllene och solsängarna står uppradade. Vistelsen är All Inclusive, och en av barerna och en restaurang är öppen dygnet runt.

Du kan välja mellan att bo i huvudbyggnaderna, i någon av de fina villorna eller i något av rummen i trädgården, alla med modern och fräsch inredning och härliga färger.

Flera olika pooler, strand och vattenrutschbanor
På hotellområdet finns flera olika pooler att välja mellan. Vid huvudpoolen arrangeras musik och aktiviteter och det finns även en inomhuspool och en pool direkt utanför villorna. Vid poolerna finns solsängar och parasoller som fritt kan nyttjas.

Vid barnpoolen finns fyra färgglada vattenrutschbanor för barn upp till 15 år, och för vuxna samt lite större barn finns ytterligare fyra vattenrutschbanor, den ena häftigare än den andra. Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Sandstranden ligger ca 450 m från hotellet och även här står både solsängar och parasoller till fritt förfogande. Stranden ligger på andra sidan floden och hotellet har en båt som på ett lätt och smidigt tar dig fram och tillbaka till stranden på endast två minuter. För de som önskar en lite mer aktiv semester erbjuds flera vattensporter på stranden, mot betalning. I strandbaren bjuds du flera olika förfriskningar som ingår i All Inclusive-programmet. För att ta dig till stranden åker du på en två minuters båttur som arrangeras av hotellet. Båten kör fram och tillbaka flera gånger om dagen.

Badhanddukar kan lånas på hotellet utan extra kostnad.

Mot betalning

Vattensporter.

Mycket att välja mellan
Här behöver du aldrig gå hungrig eller törstig! Huvudrestaurangen dukar upp välsmakande bufféer till frukost, lunch och kvällsmat och i bistron serveras enklare mat hela natten.

Runt om på hotellområdet finns snackrestauranger som serverar snacks vid olika tidpunkter. Du kan välja mellan till exempel sandwiches och toasts, hamburgare, pizza, turkiska specialiteter såsom gözleme och pide, kebab, glass, frukt och våfflor. Det fint inredda patisseriet serverar goda kakor, sötsaker och dryck under dagen.

Både vid poolerna och på stranden finns barer som serverar dryck, så att du alltid har nära till förfriskningar! Lobbybaren är dessutom öppen hela dygnet runt.

Skulle du vilja ha omväxling från huvudrestaurangen ska du välja någon av hotellets fem à la carte-restauranger med olika teman: internationellt kök, italienskt, grekiskt, asiatiskt och en Steak House-restaurang. Du kan i mån av plats besöka restaurangerna under din vistelse, mot betalning. De flesta à la carte-restaurangerna ligger utomhus vid ett litet torg där det finns fontäner och en scen och här råder en härlig stämning på kvällarna.

Mot betalning

Färsk juice, dryck på flaska, à la carte-restaurangen.

Massor med aktiviteter i barnklubben!
Den häftiga och färgglada barnklubben riktar sig till barn 4-12 år och här arrangeras flera olika aktiviteter. Barnklubben är internationell och arrangerar massor av skojiga aktiviteter både inomhus och utomhus. Vad sägs om till exempel ansiktsmålning, minibasket, spel, bowling och pyssel?

En annan hit bland de mindre semesterfirarna är självklart vattenrutschbanorna! Vid barnpoolen finns fyra färgglada vattenrutschbanor som barn upp till 15 år kommer att älska att susa nedför. För vuxna samt lite större barn finns ytterligare fyra vattenrutschbanor, den ena häftigare än den andra. Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Det finns också en ungdomsklubb där tonåringarna kan träffas och ha roligt tillsammans med jämnåriga.

Stort utbud av aktiviteter – du bestämmer takten!
Med en semester på Trendy Lara finns alla förutsättningar både för en aktiv semester och för en lugn semester i avkopplingens tecken!

På dagen arrangeras bland annat morgongympa, dansklasser, lekar, step och aerobics, bordtennis, beachvolleyboll, vattengympa i poolen, vattenpolo och dart. På kvällen kan du njuta av professionella dansshower, musikshower och kvällsshower för hela familjen.

Vad sägs om att tillbringa lite tid i hotellets spelrum, med videospel och spelmaskiner, följt av en runda bowling med resesällskapet?

Vill du hellre prova på sporter på egen hand kan du välja mellan tennis, gym och biljard. Wifi är kostnadsfritt på gemensamma områden och på rummen.

Det finns frisör och en del små butiker på hotellområdet som säljer souvenirer, smycken och läder, och skulle du vilja se mer av det lokala shoppingutbudet, är det bara att bege sig till Antalya som inte ligger långt bort. Där finns både små butiker i gamla stan, moderna shoppingcenter och lokala marknader.

Mot betalning

Upplyst tennisbana, biljard, bowling, videospel, spelhall.

Fräscha och fina rum
De stilrena rummen är inredda med härliga färger och fina detaljer. Alla rum har balkong, heltäckningsmatta eller parkettgolv, vattenkokare med kaffe och te, minibar som fylls med vatten, läsk och öl, tv, central luftkonditionering, deponeringsbox och wifi. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Dubbelrum, 2-4 personer
I dubbelrummet på ca 36 m² får du 2-3 riktiga sängar och en bäddsoffa  (80x180) som kan bäddas ut till den sista personen. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna och ett barn här. Rummet kan mot ett tillägg bokas som enkelrum. Du kan välja mellan landutsikt, havsutsikt eller begränsad havsutsikt (Seaside), de två sistnämnda mot betalning.

Familjesvit, 3-5 personer
I familjesviten på ca 55 m² får du två sovrum och två badrum. Här finns fyra riktiga sängar och en bäddsoffa (80x180) som kan bäddas ut till den sista personen. Rummen avdelas med en liten gång. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få två barnpriser och en barnrabatt och det kan bo max fyra vuxna och ett barn här. Du kan välja mellan landutsikt eller havsutsikt mot betalning.

Familjesvit Duplex huvudbyggnaden, 3-5 personer
I denna tvåvåningsfamiljesvit i huvudbyggnaden på ca 50 m² får du två sovrum och två badrum. Det finns fyra riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 80x177 cm. Sviten kräver minst tre fullt betalande, det är möjligt att få två barnpriser och en barnrabatt och det kan max bo fyra vuxna och ett barn.

Garden Room Large, 2-3 personer
I detta rum på ca 55 m² får du ett rum som delas av ett par trappsteg. Det finns två riktiga sängplatser samt bäddsoffa (95x180) som kan bäddas ut till en person. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre här. Ett barn kan få barnpris. Dessa rum ligger antingen på markplan eller på andra våningen.

Duplex Suite, 2-3 personer
För er som vill ha gott om plats på semestern. I denna fina tvåvåningsvilla på ca 110 m² får du ett sovrum på den ena våningen. På den andra våningen finns ett uppehållsrum med ett litet kök, ett bord samt en soffhörna. Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa som mäter 95x180 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris och det kan bo max tre vuxna här. 

Avkoppling för hela slanten!
När du behöver en paus från solens varma strålar, eller du helt enkelt bara vill unna dig total avslappning ska du bege dig till det härliga wellnesscentret. Här finns både det turkiska hamamet, bastu och ångbad  som kan användas fritt.

Det finns också flera behandlingsmöjligheter såsom massage, peeling och skönhetsbehandlingar, som kan fås mot extra betalning.

Mot betalning

Behandlingar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider