Delphin Imperial

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 16 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2012
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgolv
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 9
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 798
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Praktfullt och elegant familjehotell
Med sina fyra karaktäristiska spiror, inspirerade av Chrysler-byggnaden i New York, ger Delphin Imperials stora hotellbyggnad ett häpnadsväckande intryck. Arkitekturen och inredningen på detta exklusiva All Inclusive-hotell är imponerande och överdådig.

Hela Delphin Imperial utstrålar elegans och lyx – allt från den överdådiga lobbyn med den enorma kristallkronan till de rymliga rummen med modern inredning.

Det luxuösa hotellet erbjuder de perfekta förutsättningarna för hela familjens drömsemester med stora och härliga pooler, sandstrand, vattenpark, familjesviter, rum med pooltillgång och ett läckert All Inclusive-program.

Delphin Imperial ligger i området Lara, där du finner flera butiker och små, exklusiva shoppingcenter. Härifrån har du cirka en halvtimmes transport in till Antalya centrum med sin charmiga, gamla stadsdel och vackra hamnområde.

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

Mellan 1 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen. Se specifika anpassningar under respektive kategori nedan.

Paradis för badälskare
Delphin Imperials enorma poolområde har något som tilltalar alla. Det finns både områden med musik och livfull stämning, och en separat lugn pool för den som söker ro. Vattenrutschbanor finns det gott om: två minirutschbanor till de allra minsta barnen, tre för de något äldre och ett område med fem vattenrutschbanor som lämpar sig för större barn över 140 cm samt vuxna som har sitt glada barnasinne kvar.

Runt poolen finns övertäckta paviljonger till fritt förfogande, och även möjlighet att hyra en strand- eller pirpaviljong. Skulle du behöva en paus från värmen utomhus kan du svalka dig i inomhuspoolen – och även här har barnen en separat pool!

Den stora, breda sandstranden direkt nedanför Delphin Imperial lockar med solsegel och solsängar. Stranden är en sandstrand, men med små stenar som sköljts upp av vattnet. Det blir snabbt djupt, så de minsta barnen bör inte leka i vattnet utan uppsyn.

På stranden finns en stor pir som sträcker sig ut i vattnet. Här finner du både strandbar, solsängar och loungeområde där du kan koppla av med en kall drink medan du njuter av panoramautsikten över havet och kusten. Även runt poolområdet finns snacks och dryck tillgängligt under dagen. Detta ingår självklart i det generösa All Inclusive-programmet!

Handduk till pool och strand fås av hotellet.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, hyra av strand- och pirpaviljonger.

Mellan 1 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

Två inomhuspooler, varav en är en barnpool, håller öppna. Poolerna är inte uppvärmda.

Vattenparker och andra vattenaktiviteter håller stängt.

Strandfaciliteter håller öppet beroende på väder, med begränsat antal solsängar och annan service.

Se fram emot goda smakupplevelser!
I det generösa All Inclusive-programmet på Delphin Imperial serveras du riktigt god mat vid alla måltider. Urvalet är enormt, så du kan vara säker på att du och resten av din familj kommer att hitta något ni tycker om – oavsett om ni föredrar turkiska eller internationella rätter.

På hotellområdet finns även olika snackbarer som serverar goda turkiska specialiteter såsom bakad potatis och gözleme, en typ av pannkaka. I lobbyn finns ett gulligt patisseri som serverar flera olika kakor och utsökta bakelser under dagen.

All lokal dryck samt ett brett urval av importerad dryck ingår i All Inclusive-programmet. Glass är inkluderat för Delphin Imperials alla gäster under dagstimmarna.

Som om fantastiska bufféer i huvudrestaurangen inte vore nog så har Delphin Imperial hela nio à la carte-restauranger, och i mån av plats kan du besöka en av dessa kostnadsfritt under din vistelse. Du kan välja mellan grekiskt, italienskt, spanskt, japanskt, kinesiskt, mexikanskt, fisk- och skaldjur, turkiskt samt restaurangen da Vinci som serverar stekar och kvalitetsvin.

Du rekommenderas att boka bord i god tid för att få plats på à la carte-restaurangerna. Fiskrestaurangen och den turkiska restaurangen ligger utomhus, så öppettiderna kan variera beroende på säsong och väderförhållanden.

Mot betalning

Besök på à la carte-restaurangen utöver det första inkluderade besöket på en av dem, vissa importerade drycker, dryck på flaska, exklusiva viner.

Mellan 1 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

Två à la carte-restauranger håller öppna och valfri av dessa besöks en gång utan extra kostnad.

Fyra barer håller öppna.

Minitivoli och fartfylld vattenpark
På Delphin Imperial snålar man verkligen inte med lyxen – och inte heller för barnen! I den lekfulla barnklubben kan barnen få nya vänner, och här finns bland annat lekplats och filmrum. Det finns också en ungdomsklubb som är öppen vissa kvällar där man till exempel kan spela bordfotboll eller videospel. På hotellet finns också en speciell barnbuffé, babymat, mikrovågsugn, mixer och flaskvärmare i huvudrestaurangen.

Även poolområdet lämpar sig mycket väl för barn, med barnpool både inomhus och utomhus. Ner mot stranden finns vattenrutschbanor för de mindre barnen och en vattenpark med fem vattenrutschbanor för vuxna och större barn (minimumlängd 140 cm).

Kvällens höjdpunkter på Delphin Imperial är utan tvekan minidiscot där barnen får roa sig och dansa till bra barnlåtar, samt det häftiga minitivolit med karuseller, pariserhjul och radiobilar som kan användas helt fritt!

Mellan 1 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

Öppettider och antalet aktiviteter för barnklubben är begränsade.

Barnklubbens aktiviteter hålls mestadels inomhus.

Sport, shopping, lek eller avkoppling?
På Delphin Imperial finns ett stort och varierat utbud av aktiviteter såväl ute i solen som inne i hotellet. Det internationella aktivitetsteamet arrangerar exempelvis beachvolleyboll, och det finns möjlighet till tennismatch eller, mot betalning, privatundervisning i tennis.

Om du önskar motionera på din semester finns flera aerobicsmöjligheter såväl som ett stort och välutrustat gym som står till fritt förfogande. Här finns till och med tränare som står redo att hjälpa dig med skräddarsydda träningsprogram. Gratis wifi erbjuds i lobbyn, vid poolen och på rummen.

På Delphin Imperials nedersta våning ligger en spelhall med bordfotboll, bordtennis, bowling, biljard och flera andra aktiviteter. Här finns också en biograf och ett urval av butiker: mattaffär, smyckebutik, souvenirbutiker och mer. Skulle du vilja se dig runt i lokalområdet kan du ta dig till Antalya med lokalbussen som går nära hotellet, eller med hotellets kostnadsfria buss om du anmäler dig senast dagen innan och minst tio är anmälda.

När mörkret faller på arrangeras olika underhållande shower, och för barnfamiljerna arrangeras det ett riktigt underhållande minidisco som barnen ser fram emot hela dagarna. För nattugglorna finns nattklubb på hotellet.

Mot betalning

Tennisrack och bollar lämnas ut mot en deposition, medan upplysning av bana på kvällen samt privatundervisning är mot extra betalning. Vissa aktiviteter i spelhallen samt biljard och bowling.

Mellan 1 november–31 mars råder anpassningar till vintersäsongen. Aktiviteter och underhållning hålls mestadels inomhus.

Smakfulla rum för upp till fem personer
De eleganta rummen är, precis som allt annat på Delphin Imperial, vackert och smakfullt inredda. Alla rum har laminatgolv och tillgång till en eller flera balkonger där det finns både bord, stolar och en bekväm soffa för den som vill ligga skönt och njuta av den enastående utsikten.

Rummen är rymliga och modernt inredda i vita, svarta och röda färger. Samtidigt behåller de en modern, stilren känsla och en hemtrevlig atmosfär.

Alla rum har central luftkonditionering, tv, telefon, vattenkokare med kaffe och te, safety box, duschkabin eller badkar, hårfön samt en mindre bäddsoffa som mäter 140/170x75 cm. Minibaren fylls på dagligen, och innehållet är inkluderat i All Inclusive-programmet.

Vissa rumstyper är inte tillgängliga under vintersäsongen 1 november–31 mars. Sök i bokningsmotorn för att se tillgänglighet.

Dubbelrum, 2-4 personer
I dessa rum på 35 m² finns tre riktiga sängplatser, en mindre bäddsoffa, ett läckert badrum och vacker inredning. Notera att bäddsoffan endast är 140/170x75 cm, och därmed mindre än en normalstor säng. Här kan ni bo max tre vuxna och ett barn, med minst två fullt betalande. Det är möjligt att få ett barnpris. Du kan välja mellan utsikt mot land eller mot havssidan, det sistnämnda mot extra betalning. Du har även möjlighet att boka detta rum som enkelrum mot ett tillägg.

Lagoon Swim Up, 2-3 personer
Från balkongen har du direkt tillgång till en pool som delas med gästerna i de andra Lagoon-rummen – höjden av lyx med bad några få steg från sängen! Rummen vetter alla mot havet, men har inte direkt havsutsikt. I detta rum på ca 36 m² finns tre riktiga sängplatser. Här finns också en kaffemaskin. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max två vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris. Observera att på grund av säkerhet, får barn under 7 år varken bo eller vistas i denna rumstyp.

Deluxerum, 2-4 personer
Önskar du extra gott om plats på semestern ska du välja ett deluxerum, som är på ca 45 m². Förutom storleken är inredningen ungefär densamma som på ett dubbelrum, med tre sängplatser och en bäddsoffa (140/170x75 cm). Notera att bäddsoffan är mindre än en normalstor säng. Du får dessutom en kaffemaskin på rummet. Här finns plats för upp till fyra personer, dock max tre vuxna och ett barn. Det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 3-5 personer
En härlig svit på ca 56 m² med två rum som båda har två riktiga sängplatser, och det ena har även en bäddsoffa (140/170x75 cm). Notera att bäddsoffan är mindre än en normalstor säng. Här kan ni bo upp till fyra vuxna och ett barn, med minst tre fullt betalande. Det är möjligt att få två barnpriser.

Njut i hotellets spa
På Delphin Imperial finns också ett spa som ger dig möjlighet att uppleva extra mycket lyx på din redan lyxiga Turkiet-semester. Bastu, ångbad och det turkiska badet hamam står till fritt förfogande för hotellets gäster.

Den som vill unna sig lite extra kan välja från det breda utbudet behandlingar och massager, som är mot betalning. Finns det något mer avslappnande än en härlig behandling, som på bästa vis får dig i lugn semesterstämning?

Mot betalning

Behandlingar i hotellets spa.

Följ med på oförglömliga upplevelser!
Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Antalya
Hotellet ligger vid Antalya på Turkiets sydkust, som är en stor, modern semesterort som samtidigt har en utpräglad lokal karaktär. Stadens hjärta är den historiska stadskärnan med små, snirkliga gator, gamla stenhus och en charmig romersk hamn, och överallt vimlar det av spännande butiker och mysiga restauranger, men det finns också stora internationella shoppingcenter.


När du bor i Lara är transfertiden från flygplatsen endast en halvtimme.

Delphin Imperials stora vattenpark riktar sig till vuxna och barn dock finns en gräns på att man måste vara minst 140 cm lång för att åka vattenrutshcbanorna i vattenparken. För de yngre barnen finns andra, mindre vattenrutschbanor.

Bäddsofforna på rummen är endast 140/170x75 cm stora, vilket innebär att de är mindre än normalstora sängar och främst lämpar sig för barn.

Mellan 1 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen. Se specifika ändringar under varje kategori i hotelltexten.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider