Premium Azorerna – Flora och Fauna

Ponta Delgada, Portugal Flagga - Portugal

Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/premium/premiumresor/premium-azorerna-flora-och-fauna/
  • DistanceToBeach:

Hotellbeskrivning

Premium Azorerna – Flora och Fauna! Var med om en storslagen resa till en av de allra vackraste öarna belägen mitt ute i Atlanten. Se fram emot enastående, vackra och spektakulära upplevelser och vyer.

Vill du upptäcka det äkta Azorerna och komma nära inpå dess berikade flora och fauna, möta lokalbefolkningen i de små byarna och uppleva öns autentiska och genuina sida? Då ska du följa med på vår nya framtagna premiumresa – Flora och Fauna. På premiumresan fylld av upplevelser har vi lagt fokus på Azorernas historia, kultur och sociala karaktärsdrag. Detta kombinerar vi givetvis med den storslagna och vackra natur som ön har att erbjuda på då Azorerna är en ö som huserar med naturupplevelser i absoluta världsklass.

På Premiumresan kommer vi få uppleva ögruppens enastående miljö både till land och till havs. Tillsammans åker vi nämligen på en tvådagars ö-tur där vi får möjlighet att övernatta i den lilla pittoreska byn Provacâo och vi åker även på en nervkittlande och spännande val- och delfinsafari ute på Atlanten. På alla våra utflykter får vi givetvis också berättat mer för oss om ögruppen Azorerna - även känt som Edens Lustgård. Under merparten av vår vistelse på Azorerna bor vi på det fyrstjärniga, moderna och populära hotellet Azoris Royal Garden centralt beläget i Ponta Delgada och en kort promenad från havet.

Följ med på en resa med intryck av såväl det mest grandiosa och storslagna som det mest pittoreska och charmiga med Azorerna. Du kan läsa mer om de inkluderade utflykterna för premiumresan nedanför. 

Utflykterna genomförs med skandinavisktalande reseledare. Dagsprogrammet för premiumresans olika utflykter får du ta emot vid din ankomst till Azorerna. Observera att resans genomförs vid minimum 10 anmälda.

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider