Hotel BV Kalafiorita

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • A/C
  • DistanceToBeach:
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/italien/kalabrien-syditalien/zambrone/hotel-bv-kalafiorita/
  • DistanceToTown: Tropea, 9km
  • Aircondition
  • Pool

Hotellbeskrivning

Vacker utsikt och perfekt belägenhet precis intill den privata sandstranden
På fyrstjärniga Hotel BV Kalafiorita har du det perfekta utgångsläget för en härlig semestern. Här bor du på ett modernt, inbjudande och trevligt hotell med direkt tillgång till hotellets egen sandstrand. Ägna dagarna åt att lapa sol, ta svalkande dopp och äta god mat i hotellets restaurang belägen nere vid stranden. Med Tropea endast nio kilometer bort kan du även passa på att besöka den medeltida stadens alla mysiga kvarter och vackra sevärdheter under din vistelse i Kalabrien.

Faciliteter
Hotel BV Kalafiorita har en vacker prunkande trädgård som skapar en rogivande och lugn atmosfär. Här kan du komma ned i varv och njuta till fullo av det goda semesterlivet. Hotellets inbjudande poolområde är vackert beläget med en härlig utsikt över det glittrande havet. Här kan du koppla av på en solstol med en spännande bok eller vila dig från solens starka strålar under ett av alla uppställda parasoll. När du behöver svalka dig kan du ta ett uppfriskande dopp i poolen eller gå ned till havet som enbart ligger ett par fåtal steg bort. Vid stranden finns även flera solsängar och parasoller om du föredrar att spendera dagarna här. Om du reser med yngre resenärer i ditt sällskap finns en liten barnpool som inbjuder till lek och plask.

Restauranger
Hotellet har en restaurang belägen ett stenkast från sandstranden. Här avnjuter du din helpension plus som innebär att du har frukost, lunch och middag inkluderat under din vistelse på Hotel BV Kalafiorita. Måltiderna serveras i form av buffé och du har olika måltidsdrycker inkluderade till de respektive måltiderna.

Aktiviteter
Om du inte enbart vill ligga på en solstol under din vistelse i Kalabrien utan fortsatt vill aktivera dig erbjuder hotellet olika former av vattenaktiviteter såsom kajakpaddling och dykning (avgift). Vill du aktivera dig på land kan du spela tennis eller utöva andra former av bollsporter. Hotellet har även ett eget animationsteam som under högsäsongen arrangerar aktiviteter och underhållning både dag- samt kvällstid. För barn i åldrarna 4-7, 8-12 samt 13-17 finns det dessutom internationella barnklubbar under högsäsongen. Om du vill upptäcka närområdet och mer av Tropea samt Kalabrien är vår rekommendation att du hyr en hyrbil eller följer med på någon av Solresors alla spännande utflykter.  

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider