Alisa Hotel & Spa

Hanoi, Vietnam Flagga - Vietnam

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Noi Bai International Airport (HAN): 30.4 km (42 mins)
  • Hiss
  • Restaurang

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

När du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem) har du bara några minuter till Ceramic Road och Thang Long Water Puppet Theatre | När du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem) har du bara några minuter till Ceramic Road och Thang Long Water Puppet Theatre. Detta hotell med spa ligger nära Danska ambassaden och Thiên Sn Plaza.

Känn dig som hemma i ett av de 32 luftkonditionerade rummen med eldstad och LCD-tv. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord.

Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Detta hotell har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en tv i allmänt utrymme.

Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Alisha Hotel Restaurant eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Här serveras en gratis frukost med lokala rätter dagligen mellan 07:30 och 09:30.

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats.

När du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem) har du bara några minuter till Ceramic Road och Thang Long Water Puppet Theatre

Restaurang

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider