Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 1.0 km (5 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 9000

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet i Zürich är idealt för affärsresenärer som ankommer till, eller reser från flygplatsen Zurich (ZRH). I närheten finns en rad affärer.

De 330 rummen, de sex juniorsviterna och de 323 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 10 våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

På hotellet står rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I rum med heltäckningsmattor står en kingsize-säng till förfogande. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Huset (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bowling och squash, samt gymnastik och aerobics. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och hydroterapibehandlingar.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider