Sanom Beach Resort

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • DistanceToTown:
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/spanien/gran-canaria/playa-del-ingles/sanom-beach-resort/
  • Pool
  • DistanceToBeach:

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nyrenoverat vuxenhotell med perfekt läge för semestern
Sanom Beach Resort är ett nyrenoverat fyrstjärnigt vuxenhotell med utmärkt läge cirka 10 minuters promenad från Yumbo Center i Playa del Inglés och med närhet till områdets omtyckta sandstränder. Hotellet är ett utmärkt val för dig som vill upptäcka såväl Playa del Inglés som Gran Canaria samtidigt som du kan njuta av avkopplande dagar på hotellet eller stranden.  

Faciliteter
På hotellet finns en mindre inbjudande pool som utlovar svalkande uppfriskande dopp. Är du ingen badälskare kan du istället luta dig tillbaka på en solstol och njuta av solens värmande strålar. Föredrar du skuggan finns det flera parasoll som du kan placera dig under tillsammans med en spännande deckare eller ett klurigt korsord. Är du mer för att sola och bada vid stranden ligger Playa del Inglés omtyckta sandstränder cirka en kilometer från hotellet.

Restaurang

Sanom Beach Resort har en trevlig restaurang där du avnjuter din halvpension. Både frukost och middag servas i form av en välsmakande och varierad buffé.

Aktiviteter
När du väljer att bo på Sanom Beach Resort har du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Playa del Inglés. Du kan med enkelhet ta dig till områdets kända sandstränder samt till det populära turistshoppingområdet Yumbo Center. Väl här bor du dessutom nära själva hjärtat av Playa del Inglés och med korta taxiresor kan du även ta dig till de omtyckta grannområdena Maspalomas och Meloneras. Om du vill spela golf under vistelsen på Gran Canaria är hotellet också ett utmärkt val då Maspalomas Golf ligger i närheten av hotellet.  Vill du upptäcka hela Gran Canaria är vår rekommendation att du hyr en bild under semestern. Du är givetvis också välkommen att följa med på någon av Solresors spännande utflykter på land eller till havs.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider