Langkawi Lagoon by Ombak Villa

Langkawi, Malaysia Flagga - Malaysia

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Bar
  • Hiss
  • Internet

Hotellbeskrivning

Langkawi Lagoon by Ombak Villa ligger i Langkawi, ett stenkast från Langkawi

Langkawi Lagoon by Ombak Villa ligger i Langkawi, ett stenkast från Langkawi. Denna resort har 4 stjärnor och ligger nära Langkawi Beach och Bränt risfält.

Känn dig som hemma i ett av de 37 rummen med kylskåp och LCD-tv. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Privat badrum med gratis toalettartiklar och tofflor. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen.

Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här har du tillgång till bland annat 2 utomhuspooler och ett fitnesscenter. Denna resort har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk.

Denna resort har 3 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras kafé serveras enklare måltider.Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07:30 till 10:30.

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Denna resort har 5 konferensrum för olika typer av möten och events. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider