Albanian Star Hotel

Durres, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Tirana (TIA): 36.5 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Albanian Star Hotel ligger i Golem på stranden, 43,4 km från Försvarsdepartementet och 12,1 km från Durrës forum och romerska bad. Detta hotell med exklusiv profil ligger 12,3 km från Bysantinska marknaden och 12,3 km från Sankt Pavel och Sankt Astius ortodoxa kyrka.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, en frisör, ett konferensrum och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och en bastu.

Måltider avnjuts i en av de två restaurangerna. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder följande måltidspaket: halvpension, helpension och all-inclusive. Här serveras frukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider