Glam Milano

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bergamo (BGY): 49.2 km (49 mins)
  • Flygplats Linate Airport (LIN): 7.9 km (23 mins)
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 52.6 km (48 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Glam Milano placerar dig i hjärtat av Milano, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Teatro alla Scala och Piazza del Duomo. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,2 km från Milanos katedral och 5 km från Santa Maria delle Grazie.

Boendet har 171 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider