Scandic Flesland Airport

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Bergen (BGO): 1.7 km (3 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Smoke-free
  • distance_city: 16000

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet bjuder den perfekta förbindelsen, 500 m från flygplatsen Bergen (BGO) och ligger i Blomsterdalen.

De 300 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 27 konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns en terrass. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon och wifi (gratis). I badrummet finns ett badkar och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 33 rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics och spa.

På boendet finns ett café och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider