DoubleTree by Hilton New York Downtown

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats JFK (JFK): 45.8 km (48 mins)
  • Flygplats New York Municipal Airport-LaGuardia Field (LGA): 24.2 km (31 mins)
  • Flygplats Newark (EWR): 24.6 km (35 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

DoubleTree by Hilton New York Downtown ligger centralt i New York, en 5 minuters promenad från Wall Street och 7 minuter från Battery Park. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,2 km från National September 11 Memorial och 1,7 km från One World Trade Center.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 399 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV-apparat, en radio, en väckarklocka och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. Tack vare utbudet av dagstidningar kan gästerna hålla sig välinformerade. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, basket och ridning. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av segling. Hotellet erbjuder gym, biljard, squash, gymnastik och aerobics.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider