Provocateur Hotel

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 28.4 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Berlin-området Charlottenburg-Wilmersdorf ligger Provocateur, Berlin, a Member of Design Hotels, en tio minuters bilfärd från både Potsdamer Platz och Checkpoint Charlie. Detta hotell ligger 3,1 km från Zoo Berlin och 5,9 km från Olympiastadion.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en brandvarnare. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en queensize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider