Laumon

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Barcelona. 200 m ifrån boendet finns en tunnelbanestation. Till flygplatsen Barcelona (BCN) är det ungefär 26 km och till flygplatsen Reus (REU) 120 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 28 rökfria rum och två hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Det luftkonditionerade huset förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. En balkong eller terrass räknas till flesta rummens standard. I rummen finns en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och ett café. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds frukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider