Hotel Madanis

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Avstånd strand: 7000m
  • Distance city: 5000m

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Barcelona. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär åtta km från stranden.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 30 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I detta hus finns fritidsaktiviteter för alla smaker. Däribland ses spa och massagebehandlingar samt cykling/mountainbikeåkning och gym (avgiftsbelagt). Tredjehandsparter erbjuder även ett gym an.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider