Smooth Hotel Rome West

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 25.2 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. nio km från de populära sevärdheterna i Roms centrum, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Till flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) är det ungefär 25 km och till flygplatsen Rome - Ciampino (CIA) 35 km.

Hotellet som erbjuder 58 rum, 11 enkelrum och 44 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, rumservice och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Parasollen på terrassen står likaså beredda för gästerna. Här finns även möjligheten att varva ned med yoga, spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider