Ramada by Wyndham Naples

Neapel, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 5 km
  • Flygplats Neapel/Napoli (NAP): 6.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i den 4-stjärniga kategorien ligger i Neapel, ca. fem km från stranden, på en huvudgata, de välkända turistattraktionerna ligger ungefär 900 m bort. Kollektivtrafiken (Buss, tåg) nås inom knappa 5 minuter från boendet. Till flygplatsen Naples (APF) är avståndet ca. fem km.

De 156 rummen, de tre juniorsviterna, de fem enkelrummen och de 142 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Även hårtork och badrockar finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Aktiv rekreation i poolområdet och avspänning i bubbelpoolen får gästerna på bästa humör. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics, spa och solarium.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider