Best Western Hotel Grand Parc Marne la Vallee

Disneyland Paris, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell erbjuder ideala omgivningar för vuxna med barn och befinner sig ungefär tre km från Chanteloup-en-Brie centrum. Gästerna har 200 m till den närmsta busshållplatsen. Till flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) är det ungefär 30 km och till flygplatsen Paris - Orly (ORY) 40 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett tre-våningshus med sammanlagt 64 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Det luftkonditionerade boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp och ett konferensrum. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). På boendet erbjuds även ett gym, aerobic och spa, samt en bastu och ett ångbad (avgiftsbelagt).

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en kontinental frukost och en middag á la carte.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider