INNSiDE by Meliá Alcudia

Alcúdia, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 63.8 km (52 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell, är idealt för strandturister, i Alcudia, endast några ögonblick från stranden. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Lägenhetshotellet som erbjuder 275 lägenheter och 55 enrumslägenheter befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Lägenhetshotellets har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och 275 rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Lägenhetshotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, boccia, volleyboll, fiske och ridning. Med aktiviteter som kanotpaddling, segling, katamaransegling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, dart, squash och yoga på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. En miniklubb och livemusik erbjuder underhållning och omväxling.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder lägenhetshotellet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider