Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

Vilnius, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • Flygplats Vilnius (VNO): 8.5 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre ligger i hjärtat av Vilnius, ett stenkast från Gedimo prospektas och en 3 minuters promenad från Lukiskes-torget. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,4 km från Martynas Mazvydas, Litauens Nationalbibliotek och 0,5 km från Litauiska parlamentsbyggnaden.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider