Brown Acropol by Brown Hotels

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Athen (ATH): 42.0 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Brown Acropol, a member of Brown Hotels ligger centralt i Aten, ett stenkast från Omonias torg och en 11 minuters promenad från Ermou Street. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,9 km från Atens nationalarkeologiska museum och 1 km från Monastiraki loppmarknad.

De sju sviterna, de 21 enkelrummen och de 139 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett bibliotek. På hotellet erbjuds även rumservice och tvättservice.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en kingsize-säng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna utnyttja slutrengöringen. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Solstolarna på terrassen kan likaså användas. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och middag. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider