Palmyra Aqua Park Kantaoui

Sousse, Tunisien Flagga - Tunisien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Strand:

Hotellbeskrivning

Läge

Ett stenkast från stranden hittar du det trivsamma hotellet Palmyra Aquapark. Detta trestjärniga hotell ligger i charmiga Port El Kantaoui, strax utanför centrala Sousse. Här har du nära till hamnområdet, flertalet butiker, restauranger och sevärdheter.

Rum

Här bor du i ljusa prisvärda rum med tillgång till TV, telefon, garderob och balkong/terrass. De privata badrummen har antingen badkar eller dusch och hårfön.

Nöjen

Njut av ett dopp i den stora poolen eller ta en tur i någon av vattenrutschkanorna, barnpool finns för de yngre gästerna. Ta en kort promenad ner till stranden för att känna sanden mellan tårna och njut av Medelhavets turkosa vatten. Här finns flera olika aktiviteter att ta del av, bland annat tennis, ett gym, bastu, skäm bort dig på SPA-avdelningen (extra avgifter kan förekomma) och för barnen finns det en Miniclub.

Restauranger

Hotellet serverar varje morgon en härlig kontinental frukost och till lunch och middag kan man avnjuta utsökta lokala rätter. Ta något avsvalkande att dricka i baren eller njut av en kopp kaffe på caféet. Palmyra Aquapark erbjuder även all-inklusive där måltider och dryck ingår i priset (vissa avgifter kan tillkomma för särskilda middagar/rätter och drycker).

Bekvämligheter för affärsresenären

Här har du tillgång till service i receptionen som är öppen dygnet runt och tvättjänster (mot avgift). Gratis parkering på området.

I närheten

El Kantaoui Golf – 3,3 km

Hannibal Park – 3,4 km

El Kantaoui Hamn – 3,5 km

Mall of Sousse – 6,3 km

Sousse Ribat – 12,6

Katacomberna i Sousse – 15,5

Sousse Arkeologiska Museum – 15,9 km

Avstånd avrundas till närmsta decimal och är beräknad via snabbaste bil-rutt.

Viktig information

  • Observera att en stadsskatt på 3.00 TND per person, per natt i upp till 7 nätter betalas på plats. Skatten gäller inte barn under 12 år.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Du kan göra en förfrågan (ej garanterad) om anslutande rum efter bokning av din resa, skicka då ett mejl med bokningsnummer till Almena.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider