Hotel Krinas

Argassi, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 700 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/zakynthos/argassi/hotel-krinas/
  • DistanceToTown: 4 km
  • Pool
  • DistanceToBeach: 700 m
  • PoolChildren

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Trevligt hotell med utmärkt belägenhet
Enbart några hundra meter från den populära semesterorten Argassi ligger det lilla, men otroligt gemytliga Hotel Krinas. Hotellet är ett perfekt val för dig som är på jakt efter en semester med en rogivande och lugn atmosfär där gästvänlig personal och central belägenhet är av stor vikt.

Faciliteter
Hotel Krinas har ett fint poolområde som är omgärdat av en grönskande och frodig trädgård. Här finns flera solstolar som du kan placera dig på för att avnjuta solens värmande strålar. När du behöver kyla ner dig kan du ta ett uppfriskande dopp i hotellets pool. För de allra minsta gästerna i ditt resesällskap finns även en barnpool så att alla hotellets gäster kan få njuta av härliga timmar med lek och plask.

Restaurang
På poolområdet har hotellet en snackbar. Här kan du stilla hungern med små enklare rätter som serveras. Väl i hotellets snackbar kan du också beställa välsmakande och svalkande förfriskningar när du behöver kyla ner dig efter att ha spenderat några timmar under solens värmande strålar.

Aktiviteter
Om du föredrar att spendera semestern på en härlig sandstrand och känna den värmande lena sanden mellan tårna kan du enkelt ta dig till Argassis populära sandstrand som enbart ligger cirka 700 meter från Hotel Krinas. Här kan du hyra både solstolar och parasoller så att du kan koppla av mellan dina simturer i det turkosblåa havet. Stranden i Argassi ligger längs med ortens huvudgata vilket gör att du har ett stort urval av olika trevliga restauranger när det väl är dags för en välsmakande lunch eller en svalkande glass.

Hotel Krinas ligger i det lite mer lugnare området av Argassi, men du behöver inte gå många steg utanför hotellområdet innan du möter flera restauranger och charmerande små tavernor. Vill du ha ett ännu större utbud kan du med enkelhet ta dig till Zakynthos huvudort Zante, som enbart ligger några kilometer från Argassi. Väl i Zante har du ett hav av olika restauranger för alla smaker, barer, trevliga små caféer och goda shoppingmöjligheter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider