Fisherman's Cove Resort

Mahé, Seychellerna Flagga - Seychellerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • gym
  • Flygplats Seychelles International Airport (SEZ): 13.9 km (23 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Fishermans Cove Resort är en pärla som vilar vid den sandstranden Beau Vallon Beach på den vackra ön Mahé. Denna plats bjuder in till barfotapromenader längs stranden, omgiven av majestätiska palmer och en atmosfär av obesvärad semesterlycka.

Den vackra poolen, placerad i anslutning till vattnet, har en oändlighet som matchar skönheten hos havet. Här finner du solstolar, parasoller och mjuka pool- och strandhanddukar som står till ditt förfogande för att göra din vistelse ännu bekvämare.

Hotellrestaurangen Le Cardinal där internationella frukost- och middagsbufféer presenteras med en djup inspiration från det rika kreolska köket. För en smakupplevelse utöver det vanliga kan du besöka À la carte-restaurangen Paris Seychelles, som skapar en harmonisk fusion av det franska och det kreolska kökets bästa sidor. Le Cocoloba Bar väntar med lunch och middag som lockar dina smaklökar, medan Sunset Bar lockar med drycker från sen eftermiddag till kväll, under en solnedgång som inte bör missas.

För extra njutning kan du utforska det angränsande systerhotellet, som erbjuder ett lyxigt spa och en mängd olika vattensportaktiviteter mot en avgift. Här kan du också träna fritt på gymmet, och på så sätt skräddarsy din semester precis som du vill ha den.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider