West County Hotel

Dublin, Irland Flagga - Irland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Bar
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Hotellbeskrivning

I Dublin-området Dublin Northside ligger West County Hotel, ett stenkast från Phoenix Park och en 4 minuters bilfärd från War Memorial Gardens. Detta hotell ligger 4,3 km från Irish Museum of Modern Art (IMMA) och 5,3 km från Dublin Zoo.

Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Pine Restaurant, som specialiserar sig på irländska köket. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Komplett frukost serveras på vardagar mellan 07:00 och 10:00 och på helger mellan 08:00 och 10:30 mot en avgift.

Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster.

Incheckning kl 14:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Namnet på kreditkortet som används vid incheckning för att betala för avgiftsbelagd service måste vara detsamma som huvudnamnet på rumsbokningen. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Hotellet kan göra en kortreservation för bokningar där betalningen sker på hotellet istället för i förväg. Vid betalning med bankkort kan hotellet dra beloppet för första nattens vistelse på ankomstdagens morgon; om betalningen nekas kan bokningen annulleras. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider