Premium La Palma – Den lilla ön med den storslagna naturen

Los Cancajos, Spanien Flagga - Spanien

Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/premium/premiumresor/premium-la-palma--den-lilla-on-med-den-storslagna-naturen/

Hotellbeskrivning

Följ med Solresor till La Palma – den grönaste, frodigaste och mest oexploaterade ön av alla Kanarieöarna. 

Vulkanön La Palma har länge stått i skuggan av de desto mer kända Kanarieöarna såsom Gran Canaria och Teneriffa, men under det senaste året har allt fler svenskar börjat att få upp ögonen för denna semesterpärla. Med sitt imponerande lavalandskap, väldoftande lövbeklädda skogar, vackra kustremsor samt stolta höga berg och hisnande djupa dalar skapar La Palma de bästa förutsättningarna för en äventyrsfylld och storslagen semester för alla sinnen.

På La Palma kan du hitta en av de allra vackraste platserna i världen – Roque de los Muchachos – öns högsta berg. På toppen av berget har du en av de mest enastående utsikterna över hela La Palma och om vädret är klart och molnfritt kan du se Teneriffa torna upp sig i Atlanten längst borta vid horisonten. På berget finns dessutom flera observatorier att beskåda. La Palma är nämligen berömd för sin fantastiska stjärnhimmel.

La Palma är en ö som är väldigt attraktiv för naturentusiaster och för de som gillar att vandra, men ön lämpar sig också väldigt bra för de som hellre söker sig till behagliga inbjudande stränder och små bukter där det är möjligt att njuta av solens värmande strålar och svalkande dopp i havet. Stränderna på ön är dessutom svarta på grund av att det är lavastränder, vilket gör den avkopplande upplevelsen lite mer speciell.

La Palma, även känd som La Isla Bonita – Den Vackra Ön – har extremt mycket att bjuda på: spännande historia, storslagen natur, härliga stränder, charmigt stadsliv och kulinariska upplevelser.  På vår nya Premiumresa till La Palma har vi skräddarsytt en resa med öns allra viktigaste sevärdheter så att du kan återvända hem med flera oförglömliga upplevelser och minnen. Välkommen att uppleva La Palma med oss! 

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider