Hof Hotel

Kaunas, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • distance_city: 100

Hotellbeskrivning

HOF Hotel ligger i hjärtat av Kaunas, ett stenkast från både Liberty Avenue och Kaunas State Drama Theatre. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,3 km från Djävulsmuseet och 0,4 km från VDU Grand Hall.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

Det finns en restaurang. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider