Village du Pecheur

Praslin, Seychellerna Flagga - Seychellerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar

Hotellbeskrivning

Village du Pecheur har en idyllisk plats precis intill Cote D'Or-stranden på ön Praslin. Här bjuds den mest kräsna av gäster på en oförglömlig semesterupplevelse på denna tropiska paradisö. Som ett exklusivt boutiquehotell strävar de efter att erbjuda sina gäster något alldeles extra.

Detta charmiga hotell har rymliga rum som är utrustade med luftkonditionering för maximal komfort. Varje rum har en egen balkong eller uteplats, som ger dig en fantastisk vy över det klart blåa havet i Indiska oceanen. De 14 rummen med havsutsikt och juniorsviter är särskilt utformade för att tillfredsställa dina önskemål om en avkopplande vistelse. För dem som föredrar utsikten över trädgården, erbjuder hotellet också 5 vackra rum med en lugnande utsikt.

På Village du Pecheur är varje detalj omsorgsfullt utformad för att skapa en atmosfär av avkoppling och njutning. Oavsett om du drömmer om att slappna av på stranden, ta en uppfriskande simtur eller utforska den omgivande naturen, finns det något för alla. Här kan du låta dig själv förlora i det sköna ljudet av vågorna och känna den tropiska brisen smeka din hud.

Välkommen till Village du Pecheur, där dina drömmar om en minnesvärd tropisk semester blir verklighet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider